Vitt är bara vitt om du bestämmer att det är vitt

Har haft mig en till lat vecka. Kollat ikapp på lite serier mest bara. Lönen kom i måndags också så tyckte det var dags för lite shopping! Fick med två par jeans, en ny klocka och två tröjor. Och allt gick på 600. Tack rea! Har färgat mitt hår också. Men eftersom det är så tjockt har jag inte ens lyckats torka det en så just nu är det bara en mörk klump. Men det är bara hoppas det blir bra sen.

Just nu ligger jag och kollar på “sommaren med ernst”. Jag älskar verkligen ernst så tänkte dela med mig utav några fin fina ernst citat här: http://www.farbrortorsten.com/roliga-citat-ernst.php

Imorgon blir det att fira bella hemma hos jowana. Woop Woop!

image

Fylla och musjakt

Fredagen blev jävligt bra. Drog till jowana och söp ned oss.har insett hur otroligt opassande jag är när jag blir lite för full. Man kan inte säga allt som kommer upp i ens huvud liksom. Varför är det ingen som stoppar mig!?
Vi kom iallafall hem vid 3-4 tiden. Blev bjudna på taxi hem. Inte ofta man blir så lycklig som när man är full och inte behöver åka buss! Jag somnade nästan direkt när jag kom innanför dörren. Det var en hård natt och en ännu hårdare morgon. Danne väcker oss kl 9 på morgonen för att han tycker det är dags att gå upp nu! Jag tror aldrig jag har vaknat på så fel sida som då. Men jag fick somna om igen efter ca 1 timme. Typiskt…

Jag fick somna om igen för att danne åkte hem när vi vägrade gå upp. Jag och Bella var uppe runt 3 någon gång. Jag satte mig och sydde ihop mina trasiga tights som självklart gick upp igen på bussen när Vi åkte till danne. Gjorde köttbullar och makaroner till frukost innan vi åkte ut på det värsta regn äventyret i mitt liv… handla bakis mys… men julia kom och hämtade oss så åkte vi till henne. Ho är som vanligt katt vakt åt någon vän eller arbetskamrat. Hon skulle ju nästan kunna leva på det nu. Satt där och drack några glas vin och bara mös.

Sen drog vi till Martin.  Det absolut första som händer är att bella och Cornelia ska gå upp och prata. Puh. Bara glad att det för en gångs skull inte är jag och för att jag för en gångs skull inte behöver lägga mig i. Så skönt. Vi satte oss vid köks bordet hela gänget när jag helt plötsligt såg något i hallen. Fick en lätt panik attack när jag insåg att det var en mus! Medan jag sitter där och smått avlider säger Martin bara ” jo jag vet. Vi har försökt fånga den ett tag” . Och rätt var det var så var mus jakten igång. Rätt underhållande att se tre vuxna karlar jaga en mus. Speciellt eftersom musen vann!

Satt där i några timmar och bara hade det super bra! Sen var det hem med fredric efter hans öl runda och sova. En hel bra helg helt enkelt! Och troligen det längsta blogg inlägg jag någonsin gjort.

image

Var är sommaren?

Förra året vid denhär tiden var jag helt förstörd av att festa sönder och solbränd som bara den! Vad är detta för skit!?

Denhär veckan har inte heller varit super skoj. Söndags kom Linda och överaskade lite. Vi drog till Freja, tog en öl, sen var det sista beställningen klockan 10 liksom… drog då vidare till kroken. Som hade sista beställningen när vi kom…urg. så jag, linda, jocke och jhonny drog till mig istället och satt där. Efter några glas gick jag och linda ut och pratade. Om allt. Shit vad skönt det var! Känns som vi kan börja vår vänskap igen. Den har varit helt förstörd så länge och nu kan vi äntligen börja bygga igen!
År av vänskap:

image

image

image

image

All you need is One day

Åkte till fredric igår. Hade ju tagit hand om hugo och haft pappas lägenhet så åkte ganska sent. Vi har verkligen inte gjort någonting. Eller vi åkte och fikade med hans mormor och morfar idag. Fick smörgåstårta och då klagar man inte! Men mer finns det nog inte att säga. Men det är alltid bra att ta någon dag och bara vila upp sig!

Imorgon måste jag hem och stor städa. Så jag slipper göra det sen liksom. Kanske ska ta tag i tvätten också… ja det blir en kul dag liksom! Hoppas man kan hitta något för att få tiden att gå!

image

image

Gud vad skön min morgon är! Har sovit hos pappa så blev väckt utav ljudet av frukost tillverkning i köket. Bara på med filten och sätta sig vid köks bordet! Helt underbart!

Gårdagen blev väldigt lugn. Vi åkte till Anton och satt där och chillade. Dom skulle tydligen till sorunda så vi stannade kvar hemma hos Anton och hade lite allsång och girl talk. Köttbulls mackor, cigaretter och vänner är ju faktiskt allt man behöver för en riktigt bra kväll. Vi hade nästan roligare innan killarna kom tillbaka. Deras fest hade tydligen “varit fett ovärd” så de var inte helt på topp. Christian däckade nästan direkt så sandra tog vara på tillfället. Och ritade på hela honom.. sen kom hela gänget och hjälpte till. Himla vacker blev han!

Nu är jag hugo vakt hemma hos pappa. Blir tjej mys ikväll med kanske något glas vin eller så. Blir nog super mysigt. Nu, ut i solen!

Tequila shots

Vilken jävla kväll. Träffade julia och Bella igår när de slutade jobbet och bara åkte runt lite, köpte mat och chillade. Sen drog vi över till Anton, osminkade och jävliga för vi skulle ju bara träffa dom. Men nej de sitter och super och ska dra över massa folk och så ska vi till ösmo. Skit taggade var de. Vi började med beerpong och liknande lekar och killarna började redan se lite glada ut. Sen kom teguilan fram. Efter ca 10 shots på raken var vi alla rätt vingliga så kvällen blev ju skit kul! Vid 1 låg halva gänget antingen hos Anton och spydde eller hemma och sov. Vi andra sprang runt som speedade råttor. Haha. Det blev en underbar kväll helt enkelt.

image

Jag är faktiskt inte bakis alls idag. Känner mig rätt utvilad! Så ni ska jag ut i solen o bara njuta!

Helg ♡

Vilken helg det blev!
Fredag spenderades hos jowana i jordbro med att bara sitta med en drink och snacka skit innan vi åkte till nynäs för att träffa tjejerna. Korpi körde oss som tur är. Förstår inte hur folk orkar med ersättningsbussen… menmen! Det vart en super mysig kväll med lite för många drinkar och det var inte kul att vakna dagen efter. Ojoj! Jowana och fredric hade sovit över. Dom två verkade inte må dåligt alls men jag var så bakis att jag höll på att spy!
Tog en cigg med Sara en snabbis innan vi åkte och träffade Bella. Vi satte oss i rampen ett tag och då träffade jag en riktigt gammal vän! Var super trevligt och vi bestämde att vi skulle träffa de lite senare. Sen stack vi hem till linnea och hjälpte till att fixa där innan festen. Lagade mat åt familjen Pettersson också. Gjorde min första skysås. Måste erkänna att jag gjorde det riktigt bra också!

Festen drog igång och det var så segt så vi drog och träffade kille gänget istället. Hade super mysigt där borta bortsett från en massa tjej drama. Vi tog en sväng förbi julia och hämtade henne senare på kvällen för att ta med hela gänget till linnea igen. Och då var det super kul. Massa vänner, nya kontakter och ny-gamla, allsång. Ja helt enkelt en riktig toppen kväll!

image

Årets mål;

Jag har aldrig riktigt haft ett mål i livet. Jag har vandrat runt oplanerad och bara levt för dagen… det här året har jag några mål som för vissa kommer låta stora och för vissa kommer låta skit larvigt!

1. Ta en dag helt för mig själv. Inte då ligga i sängen och deppa en dag utan faktiskt göra saker själv och bli lite självständig. Det skulle vara stort för någon som mig som är otroligt beroende av folk.

2. Gå ned minst 30 kilo innan nyår. Det borde faktiskt gå!!!

3. Ta upp kontakten med lite folk. Jobbigt att vara för feg för att höra av sig till folk man saknar. Och livet är för kort för att sakna!

4. Jag måste ju lämna Stockholm någon gång. Jag har varit i Afrika men inte i Göteborg eller på Gotland. Helt sjukt.

5. Säga upp kontakten med folk jag inte gillar. Dags att sluta låtsas och leva upp till det jag visar utåt.

Årets mål då. Önska mig lycka till?

Sun is shining and so are you

Ligger kvar här i min säng. Vad otroligt seg denhär veckan verkar vara. I Nynäshamn iallafall. Snart kollat klar på “game of thrones”. Finns ju inte mycket bättre att göra. Satt och sträck rökte lite i solen men det var ju bara kallt. Riktig skit dag helt enkelt.
Just nu försöker fredric spela super Mario Nintendo 64 style, fast på datorn. Fattar inte varför men jag orkar inte klaga riktigt heller. Ska väl ligga här i min säng hela kvällen och hoppas på att något kul händer imorgon. Woop Woop

Nya tider, nya vänner

Äntligen har man jobbat klart och klarat hela skol året. Man känner sig rätt bra. Ledig till augusti!

Hade fest hos mig i helgen. Det blev ungefär den sämsta fest jag haft. Jag fick inte tid att umgås med någon. Det första som händer är att två killar börjar bråka så jag var tvungen att ge mig in i det, när det äntligen är över så kommer störnings jouren och knackar på. Riktig toppen kväll… men verkar som att alla utom jag hade kul och det är ju något. 
Nu har det blivit en super lugn helg för jag har helt enkelt inte orkat. God mat, mys kväll och film helt enkelt. Så nu är man utvilad och ska se vad denna vecka bjuder på!

image

image

image