Fylla och musjakt

Fredagen blev jävligt bra. Drog till jowana och söp ned oss.har insett hur otroligt opassande jag är när jag blir lite för full. Man kan inte säga allt som kommer upp i ens huvud liksom. Varför är det ingen som stoppar mig!?
Vi kom iallafall hem vid 3-4 tiden. Blev bjudna på taxi hem. Inte ofta man blir så lycklig som när man är full och inte behöver åka buss! Jag somnade nästan direkt när jag kom innanför dörren. Det var en hård natt och en ännu hårdare morgon. Danne väcker oss kl 9 på morgonen för att han tycker det är dags att gå upp nu! Jag tror aldrig jag har vaknat på så fel sida som då. Men jag fick somna om igen efter ca 1 timme. Typiskt…

Jag fick somna om igen för att danne åkte hem när vi vägrade gå upp. Jag och Bella var uppe runt 3 någon gång. Jag satte mig och sydde ihop mina trasiga tights som självklart gick upp igen på bussen när Vi åkte till danne. Gjorde köttbullar och makaroner till frukost innan vi åkte ut på det värsta regn äventyret i mitt liv… handla bakis mys… men julia kom och hämtade oss så åkte vi till henne. Ho är som vanligt katt vakt åt någon vän eller arbetskamrat. Hon skulle ju nästan kunna leva på det nu. Satt där och drack några glas vin och bara mös.

Sen drog vi till Martin.  Det absolut första som händer är att bella och Cornelia ska gå upp och prata. Puh. Bara glad att det för en gångs skull inte är jag och för att jag för en gångs skull inte behöver lägga mig i. Så skönt. Vi satte oss vid köks bordet hela gänget när jag helt plötsligt såg något i hallen. Fick en lätt panik attack när jag insåg att det var en mus! Medan jag sitter där och smått avlider säger Martin bara ” jo jag vet. Vi har försökt fånga den ett tag” . Och rätt var det var så var mus jakten igång. Rätt underhållande att se tre vuxna karlar jaga en mus. Speciellt eftersom musen vann!

Satt där i några timmar och bara hade det super bra! Sen var det hem med fredric efter hans öl runda och sova. En hel bra helg helt enkelt! Och troligen det längsta blogg inlägg jag någonsin gjort.

image

1 Comment

Leave a comment