Det har verkligen blivit en jätte lugn vecka nu. Ingen träning, knappt umgåtts med någon, bara legat och tagit det super lugnt. Var på dejt i onsdags, det var super trevligt. Finns inte riktigt något mer att gå in på i den storyn en. Men det kan faktiskt vara det ända jag gjort.

Idag kom Albin vid 1 så har vi suttit och spelat sen dess. Ja förutom att jag marinerat revbensspjäll och skivat potatis haha. Nu har albin blivit super sjuk så vi ska bara sätta på någon bra film och mysa ikväll!

Imorgon står jobb på schemat. Blir ju rätt skönt att röra sig lite. Har ju varit still alldeles för mycket! Sen blir det fest på bedarö. Hoppas det blir en kul kväll!

image

image

Ny vecka nya tag ☆

Lördagen blev verkligen helt fantastisk. Julia hämtade mig efter jobbet och mös med mig ett litet innan jag åkte hem till issa. Spelade frågesports spel och drack vin. Super duper mysigt! Sen full fart ned flötet. Träffade massa nya människor och hade verkligen super trevligt. Sen drog vi hem till tobbe och umgicks. Var super bra där med men det är det alltid! Var hemma runt sju på morgonen. Det var verkligen en bra helg!

Idag blir en spännande dag. Big brother maraton och jobb..första dagen på intensiven så idag får jag träffa mina nya barn! Woopido!

image

Första jobbdagen

På väldigt länge idag. Jag är super glad och taggad! Känns som jag kommer göra bort mig som tusan dock. Har ju inte jobbat på ca 6 månader så det känns ju nästan som att man glömt hur man gör. Men de ska nog gå bra!

Svängde förbi farmor igår för att låna hennes våg. Den har mage att säga att jag gått upp i vikt.. men det är helt omöjligt eftersom jag ligger på kalori underskott varje dag och tränar… jaja! Hade mys dag med julia igår också. Åkte runt i bilen, hon tappade bort sitt kort. Så det är som vanligt liksom! Sen mötte jag linda och Martin i hamnen och drack några cider och snackade Skit.  Super mysigt men det är det alltid! har upptäckt att det finns jätte mycket trevliga människor i nynäs. Jag trodde det var en myt men dom existerar tydligen! Wow!

image

Lång dag

Hade en sånhär “duktig” dag idag. Promenad med hunden, städat en massa och gjort super middag. Klart man får för sig att rulla köttbullar och göra egen tomatsås en tisdag. Gott blev det! Julia och min far verkade uppskatta det iallafall! Ska åka med julia och handla nu sen blir det väll en tråkig kväll. Sitta och stirra på tvn eller något.  Bara se fram emot en mer konstruktiv dag imorgon!

Life is good

Åkte in till Haninge igår med pappa, albin och farmor. Själv har man ju 3 kr på kortet så det blev bara shopping till Albin och en riktig mys lunch! Sen drog jag till gymet ned linnea. Vi två var ett väldigt bra team! Blev en av de bästa passen på länge och det kändes verkligen som att man fick något gjort.

Sen var det kvälls fixning hemma hos bella innan julia körde oss till sorunda. Det var väll trevligt i början men de flesta var väldigt dryga. Men vi dansade loss på nedervåningens dansgolv och hade det kul ändå. Linda hämtade oss runt ett så körde vi hem lite folk innan hon och jag drog till issa och nicke. Bara mysigt folk där. Sen kom tatueringsmaskinen fram… Emma skaffade 2 eller 3 nya fula fylle tatueringar och issa en. Jag fick skriva issas innan den tatuerade in och en på emma. Måste erkänna att det känns lite kul att de har min handstil på kroppen förevigt!

Var hemma vid 5 imorse kanske och gjorde fylle mackor med bella innan vi total däckade. Vaknade imorse och sprang hem för att hinna umgås med min kära bror innan han åker till sin mamma igen.  Men allt som allt, är ju dethär en bra helg 🙂

image

image

image

Friday

Torsdagen blev ju värsta mys kvällen. Middagen med julia blev super mysig! Riktigt toppen! Sen en pw efter det med julia linnea. Blev ju inte lång men fort gick vi. Cirka 40 minuter!
Idag var det köks dag. Skala räkor i 2 timmar, koka fond och leka kallskänka och lägga upp förrätter. Det är en ganska lugn och perfekt köks dag. Tog disken med Louise också så det gick fort och nästan smärtfritt. Stopp i avloppet och grävs lite i det har väll ingen dött utav? Men ush…
Albin kom vid 4 och sen dess har jag varit parkerad i soffan som en riktig potatis.. men snart slutar julia så då hämtar hon mig så glider vi väll runt i bilen flera timmar sen! Soft och mysig fredag kväll. Men ibland behöver man väl sådana också?

Bjuder på en valp bild på hugo som hans tidigare ägare tog. Lilla skrutt ♡

image

Nu kör vi

Har haft en väldigt lugn vecka full med matlagning och träning. Träffat julia och lite andra nästan varje kväll och bara tagit det lugnt. Idag efter gymet stack jag direkt till julia så har vi lagat mat tillsammans, världens intressantaste kyckling gryta gjord med mjölk. Men den blev himla god! Nu blir det cider och relaxa i soffan innan man tar en lång promenad och taggar inför fredag. Mys!

image

image

image

Regn och rusk…

Helgen var bra! Skulle ta det lugnt i fredags och bara mysa med något glas vin och bella. Det började ju så iallafall. Sen ville hannele och Linn att jag skulle med in till stan så vi tog bilen dit. Plockade upp mars i sorunda på vägen och startade på Johannes bar. Hannele kände tydligen nån dj snubbe så vi drog till klubben han jobbade på. Det visade sig vara en gayklubb så nu har man testat gå på sån också! Hannele fick även leka dj ett tag uppe på “dj hyllan” och drog med mig upp. Var ju riktigt kul att stå där uppe och dansa. När alla tittar på en trivs ju jag som bäst!
Kom hem rätt tidigt ändå. Den exakta tiden är oklar men runt två tror jag att jag låg hemma i sängen.
Men lördagen var inte kul alltså. Kollade igenom alla “sällskaps resan” filmerna och sov med hunden! Haha…

Har för en gångs skull massa planer i veckan. Skola/gym varje dag givetvis och sen dessutom börja rensa ur lägenheten. Är ju ca 3 månader kvar till flytt men det känns ju lika bra att ha det avklarat!

image

image

image